VTH Academie

Incompany

Voor uw Raad van Toezicht is het mogelijk om een op maat afgestemd programma, oftewel incompany aanvraag, aan te vragen. Op basis van een telefonische intake met onze programmamanager wordt er een juiste match gemaakt met één of meerdere passende experts.

De VTH Academie brengt de aanvrager in contact met de passende docent of sessiebegeleider. Vervolgens wordt er met de expert het programma, de opzet, data en de daarmee samenhangende kosten afgestemd. De incompany wordt als maatwerk training gezien en kan door de expert worden afgestemd op eventuele vragen en behoeften vanuit de organisatie.

Thema’s

Er zijn diverse thema’s mogelijk voor een incompany programma. Voorbeelden van veelgevraagde thema’s zijn: allianties en samenwerkingen, toezichthouden als team, integriteitsvraagstukken, waardegedreven toezicht, het samenspel tussen RvT en RvB etc.

Voor (aan)vragen:

Wilt u graag met ons in contact komen rondom een specifiek vraagstuk binnen uw Raad van Toezicht? Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw doelgroep en het gewenste thema? Vul dan het onderstaand contactformulier in. De VTH Academie neemt dan contact op om een telefonische intake met u in te plannen om de wensen in kaart te brengen en een passende match te maken. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor vragen op het telefoonnummer 0570 – 76 00 06.